Home » Blog » Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Mijn eerste blog. Ondertussen zit ik naar  Soundcloud te luisteren met een voor mij onbekende band; Chetsrown. Onder de rij nummers staan een paar verrassende mooie nummers als Wolf in Loveland en Kingfisher sky. Aparte muziek en types op deze site zoals ook Michett met zijn Kierewiet. In dit nummer bezingt hij zijn voorliefde voor nederwiet en vraagt hij aandacht voor de legalisering van wiet. Verkoop toegestaan, dan de teelt ook. Weg met de hypocrisie. Daar heeft hij wel een punt.

Zomaar wat gedachten op dit moment. Er is nog zoveel wat ik wil schrijven, laten zien, delen. Maar zoals ik geleerd heb, heeft alles een tijd en een plaats in het leven. Dit kun je niet forceren. Er zijn nog zaken die ik eerst moet afhandelen om meer ruimte te krijgen voor nieuwe mogelijkheden.

Ontwikkelingen

Er zijn veel veranderingen gaande in mijn leven. Zo ben ik lid geworden van een lokale politieke partij. Daarnaast ben ik werk gaan doen in fotografie en redactiewerk, wat ik zeer leuk vind om te doen en goed bij mij past. Ook doe ik een cursus journalistiek. Het is zo belangrijk om dingen te doen om te ontwikkelen. Dit is voor mij een van de belangrijkste dingen na natuurlijk ademhalen, eten en van die andere vanzelfsprekende dingen.

Luisterend naar de muziek van Michett dwalen mijn gedachten af naar twee muzieknummers die ik geschreven heb. Er is nog heel wat denkwerk bij nodig hoe of ik dit verder vorm wil gaan geven. De manier van muziek maken van de band Chetsrown laat zien dat muziek op zoveel mooie verschillende manieren gemaakt kan worden dan de mainstreamweg. Het wordt vast een verrassing wat betreft de vorm die het  uiteindelijk krijgen zal.

Spread this post

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!