Jet Rood

Creatief gevoelsmens, die vooral een leven leidt op haar eigen unieke wijze. Ik voel mij niet gebonden aan conventies over hoe het hoort. Ik ben een oprecht, eerlijk en open persoon die mensen de ruimte en tijd geeft voor hun eigen levensprocessen. De rust, kalmte die ik uitstraal en mijn luisterend oor worden door anderen gewaardeerd. Die rust doe ik onder meer op in de natuur waar ik een groot gevoel van eenheid ervaar.

Gevoelens, natuur, maatschappij, onrecht en alles wat mij bezigt uit ik middels foto’s en woorden. In 2016 heb ik een cursus journalistiek afgerond. De opgedane kennis helpt mij om mijn blogs en interviews beter vorm te geven. Daarnaast is de studie van onschatbare waarde gebleken om mijn boek ‘Hoogsensitief met een boerenverstand’ te realiseren. November 2020 is het boek in de verkoop gegaan. Een ingeving was de start voor de totstandkoming van het boek net als bij de wenskaarten die ik in 2019 liet drukken.

Spread this post
error: Content is protected !!