Home » Blog » Een nieuw hoofdstuk

Een nieuw hoofdstuk

In mijn leven en van een nieuw boek kan ik zeggen. Ik heb een idee en ben aan het onderzoeken wat ik nodig heb om dit idee vorm te geven. Mijn boek ‘Hoogsensitief met een boerenverstand’ was een soort van bevalling, een persoonlijk kindje met daarin heel veel medewerking van mooie mede-sensitieve mensen. Een boek dat ik tijdens mijn rouwperiode heb kunnen schrijven. Precies een jaar na dato van geliefde zijn sterfdag was het boek definitief klaar. Een maand later ging het in de verkoop.

In het boek heb ik allerlei dingen uit mijn leven gedeeld maar lang niet alles. Er zijn nog items onbesproken. Items waarmee andere mensen in het leven ook van doen krijgen. En dat raakt niet alleen hoogsensitieve mensen.

Wat leeft er onder mensen

Een boek kan ik vormen en invullen zoals ik zelf wil. Ik kan mensen vragen of ze een bijdrage willen leveren met hun expertise, visie of ervaringsverhaal. Er leven nog zo veel bijzondere verhalen onder mensen die nog nooit gehoord zijn. Wat maken mensen veel mee in hun leven.

Maar ook de ontwikkelingen op diverse gebieden in onze maatschappij zijn interessant zoals technologieën die maken dat mensen een beter leven kunnen hebben met een bepaalde ziekte. Of dat ziekten beter te behandelen zijn.

Niet lang geleden las ik ergens dat er meer geld beschikbaar zou komen voor onderzoek naar alvleesklierkanker, iets dat nu vrijwel niet te genezen is. Geen verhaal waar je blij van wordt maar wel realiteit.

In onderzoek

Wat ik hoop is dat ik wederom voor mijn nieuwe boekidee mooie verbindingen met mensen mag aangaan. Om zo een boek tot stand te brengen waarin mensen zich kunnen herkennen, blij zijn met de kennis die er is en de mogelijkheden.

Klinkt het mysterieus? Tja, ik wil nog even broeden op het hoe en met wie ik dit boek tot stand wil brengen en wat er haalbaar is. Dus tot die tijd…. Even geduld a.u.b.

Spread this post

Tags: , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!